Sundaune tekst & sånt

apr 03 Velkommen til nye hjemmesider

 

Her har jeg prÞvd Ä samle det meste av informasjon om hva jeg driver med og kan tilby av tjenester pÄ ett og samme sted. Finner du noe du tror jeg kan hjelpe deg med er det alldeles uforpliktende Ä ta kontakt for et tilbud.

Dette nettstedet drives, som de aller fleste jeg lager for mine oppdragsgivere, av WordPress. For deg som er interessert i gratis og god programvare har jeg programmert og designet www.sundaune.no ved hjelp av bildebehandlingsprogrammet Gimp, tekstbehandleren Notepad++, Ligthscreen for Ä ta skjermbilder og terminalprogrammet Putty for Ä redigere filer direkte pÄ webhotellet mitt. I tillegg har jeg lÄnt mange kodesnutter fra internett, blant annet Easyslider for Ä lage lysbildeeffekten i galleriene, en snutt herfra for Ä vise kalenderbladet ved siden av nye innlegg. Og pÄ Morguefile finner du bilder du kan bruke pÄ nett, bÄde vederlagsfritt og mot betaling.

Velkommen inn!