Sundaune tekst & sånt

apr 03 Velkommen til nye hjemmesider

 

Her¬†har jeg pr√łvd √• samle det meste av informasjon om hva jeg driver med og kan tilby av tjenester p√• ett og samme sted. Finner du noe du tror jeg kan hjelpe deg med er det alldeles uforpliktende √• ta kontakt for et tilbud.

Dette nettstedet drives, som de aller fleste jeg lager for mine oppdragsgivere, av WordPress. For deg som er interessert i gratis og god programvare har jeg programmert og designet www.sundaune.no ved hjelp av bildebehandlingsprogrammet Gimp, tekstbehandleren Notepad++, Ligthscreen for å ta skjermbilder og terminalprogrammet Putty for å redigere filer direkte på webhotellet mitt. I tillegg har jeg lånt mange kodesnutter fra internett, blant annet Easyslider for å lage lysbildeeffekten i galleriene, en snutt herfra for å vise kalenderbladet ved siden av nye innlegg. Og på Morguefile finner du bilder du kan bruke på nett, både vederlagsfritt og mot betaling.

Velkommen inn!